Vam tenir pastissos de tots els gustos: de maduixa, de xocolata, de crema...etc. Molta gent va contribuir en fer pastissos, i afirmen que s’ho van passar molt bé fent-los.
Va ser difícil trobar els materials acordats, el llevat químic va ser fàcil, però el llevat fresc i el llevat sec no va ser tan fàcil. La idea principal d’aquest treball era veure els resultats de utilitzar diferents llevats. Però el que volíem saber era si el llevat es viu. Encara estem fent investigacions per saber si el llevat està viu, però estem apunt d’esbrinar si es viu o no.
El dimecres dia 1 de febrer el Tomàs repartirà premis als pastissos que hagin respectat les normes, després la millor presentació i el millor sabor, diria. No hi hauran tres premis per classe, possiblement n'hi hagi més!
Aquest es el resultat dels esforços dels participants:
Una anècdota: quan vam fer el pastís va ser una mica escandalós, perquè mentres ho fèiem vam esquitxar molt a la cuina i el pot de Fairy el vam haver de rentar amb Fairy.
Aquest pastis era la primera vegada que el feia i em va costar tant a mi com al Saád, la major dificultad va ser fer-nos una idea de com seria el pastis i que necesitariem
Yeray Madrigal i Raül Domínguez
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada