VISITANTS

19 de febr. 2013

UN METEORIT A LA TERRA

-->
                      per Sanae i Laura S. de 1er

Fa molt de temps a l’espai es va formar un meteorit. Les notícies deien que cauria a la Terra, però no n’estaven molt segurs. El meu germà gran, com que feia  poc que havia acabat la carrera d’enginyeria aeronàutica--volia ser astronauta-- aniria a investigar el que estava passant.
El meu germà va anar a la base aeroespacial a primera hora del matí, cap a les vuit, amb un company seu, l’Adrià, acompanyats d’un senyor d’uns seixanta anys per tal de fer un viatge espacial plegats. Quan el coet va enlairar-se, al meu germà li van  venir ganes de vomitar, perquè sempre quan viatjava a qualsevol vehicle es marejava; així que va agafar una bossa i va començar a buidar la panxa. Es va passar mitja hora entretingut amb aquesta activitat fins que va decidir que ja n’hi havia prou i que tocava descansar. El meu germà i el seu amic van descobrir que per fer pipi els astronautes s’havien de posar un bolquer i canviar-se’l cada vuit o deu hores. Els nois al principi pensaven que seria molt incòmode fer servir bolquers a l’espai, encara que al cap d’una estona es van acostumar. Ja estaven a l’espai, i finalment van aterrar a la Lluna.
El meu germà estava molt nerviós, perquè mai havia estat a l’espai. Quan van sortir del coet estaven flotant: al meu germà li va agradar molt aquesta sensació. En canvi al seu company no li va agradar gens ni mica.
El veterà del grup es trobava al paradís de l’artrosi, perquè amb l’edat que tenia, a l’espai podria gaudir més de la seva vida, no com a la Terra, que li feien mal les cames.
Van passar-se unes dues hores investigant, fins que van descobrir a l’espai un meteorit a prop de Venus que l’endemà col·lidiria contra la Terra, concretament prop de Barcelona. El meteorit anava a 25.000 kilòmetres l’hora, i era molt difícil parar-   lo.
Ja era el dia: avui impactaria un meteorit a Barcelona i la gent estava molt espantada. En teoria hauria de xocar al barri del Poblenou. Per bé que la gent esperava i esperava, res no passava. Al final va resultat que tot havia estat un simulacre!